21 mei 2017
Leuk weekeinde gehad. Accommodatie is erg aantrekkelijk. Al het comofrt en gemak dat je nodig hebt is aanwezig. Eibergen leuk centrum. Bootje varen een eche aanrader! Groeten aan de volgende ''bewoner' en wij gaan weer naar Brabant.
24 april 2017
We hebben genoten van het weekend! We zijn alleen naar het brandweermuseum in Borculo geweest en heel even naar de kermis in Eibergen. De rest van de tijd hebben de kinderen en de volwassenen zich prima vermaakt bij het huis. Vooral de skelters waren in trek! De huis is een aanrader!
24 maart 2017
Prachtig weer, een super fijn gezelschap, een mooie omgeving ene en fijne plek om samen te zijn. Veel gesport (tafeltennistoernooi) en gewandeld.
18 november 2016
Een paar heerlijke dagen gehad. Prima huisje. Heel goed verzorgd!!
16 oktober 2016
We hebben met onze kinderen en kleinkinderen een superleuk weekend gehad! Het is een heerlijk ruim verblijf voorzien van alle comfort. De skelters zijn super en onze kleinzoon heeft zelf leren fietsen hier. Hartelijke groeten
12 augustus 2016
We hebben het heel leuk gehad. Vooral de skelters. Ook de omgeving was mooi en er waren ook mooie bomen. We zijn een dag gaan zwemmen. We hebben heerlijk geslapen.
8 juli 2016
Namens onze vriendengroep bedankt voor het fijne weekend! Top locatie! Groetjes vanuit Zeeland.
1 juli 2016
We zaten hier met ons gezin van 4 kinderen + aanhang en 2 kleinkinderen. Helaas was het weer niet geweldig, maar ondanks dat hebben we ons toch prima vermaakt.
2 juni 2016
Top weekend gehad! Alle faciliettein aanwezig. En netjes onderhouden. Ga zo door!
2 - 6 mei 2016
Na een creatieve en ontdekkende dag in Spelerij/ Uitvinderij in Dieren komen we aan bij ons vakantieadres. De kinderen zijn inmiddels weer helemaal uitgerust door de autorit en verkennen het terrein op de skelters. Daarna wordt er een ‘rooster’ opgesteld voor het hoogste bed. De kinderen zijn er blij met het bad en de gemaakte piratenbootjes in Dieren. Dinsdag blijven we eerst lekker op het erf. Iedereen vermaakt zich prima me de spullen van de deel en de meegebrachte spelletjes. We hebben een mooie wandeling langs de Berkel gelopen. De skelters hebben enorme aantrekkingskracht, want ondanks de vermoeidheid wordt er gelijk weer geskelterd, gefietst en gevoetbald. Woensdag gaan we een dagje naar Attractiepark De Waarbeek in Hengelo. Wat een leuk gezellig park is dat! Iedereen heeft een top dag gehad. Aanrader voor jonge gezinnen!! Donderdag blijven we op de boerderij. Er wordt een parcours uitgezet om met de skelters slalommend met een hand vol met bekers water te berijden. Er worden veel spelletjes gespeeld, boeken gelezen en vooral ook niets gedaan. Het jongste gezinslid geniet nogmaals van het bad, maar zachtjes aan worden er wat dingen ingepakt. Vrijdag gaan wij moe en voldaan weer naar huis. Kortom, we hebben hartstikke genoten!!!
30 april – 2 mei 2016
Vanuit alle windstreken zijn familieleden gekomen om hier met elkaar te zijn. Met 7 volwassenen en 3 kinderen hebben we genoten van elkaar en van het warme huis. Heerlijk geslapen en fijn gespeeld met de skelters. Wij willen allemaal wel zo’n skelter huis!!! Na een zeer koude start op 30 april hebben we zondag 2 mei op het terras kunnen zonnen. Het was prima!
23 – 25 april 2016
We hebben met 8 volwassenen en 5 kinderen genoten van de fijne boerderij. Genoeg ruimte voor iedereen en vooral de skelters worden met veel plezier gebruikt. Het weer viel tegen, koud en buien, maar daar hebben we onze stemming niet door laten beïnvloeden. De overdekte Speeldeel is ideaal met regenachtig weer. Kortom, een heerlijk weekendje gehad. Bedankt!
1 – 3 april 2016
Wanneer we dit schrijven, kijken we terug op een schitterend weekend. Mooi weer en voorzien van alle gemakken, wat wil je nog meer. Vooral onze kleinkinderen hebben genoten hier, mede dankzij het speeltuig wat in de Deel stond. De oudste van de 2 van 4,5 jaar wilde de boer spreken om voor volgend jaar weer te bespreken. Wij hebben een heerlijk weekend kunnen relaxen. Wie weet tot ziens, uw internetsite zullen we zeker onthouden. WIFI was goed!
4 – 7 maart 2016
Familie weekend hier doorgebracht. Erg gezellig en prima vertoeven. Ondanks de mindere voorspellingen prachtig weer gehad. De speelschuur was fijn voor de kinderen.
26 – 29 februari 2016
De Teuntjes hebben het hier heerlijk gehad. Goede kinderhekken boven! De Speeldeel is goed gebruikt en de koeien bekeken en gefotografeerd. De opa’s hebben gefietst en de dames zijn de stad in geweest. De geren gespeeld op de Deel en binnenshuis. De kleintjes gingen van arm tot arm spelen en koeien kijken. Uitstekend vermaakt dus!
23 – 25 dec 2015
Na een leuke rit langs alle kleine dorpjes komen we aan op ‘onze’ boerderij voor de komende dagen. De kinderen vallen aan op de skelters, steps en tafeltennistafel. Wat een heerlijke plek voor ons familie uitje. We hebben ons prima vermaakt in deze prachtige omgeving en de kinderen hebben de tijd van hun leven gehad. Wat een ruimte! De poesjes zijn natuurlijk een geweldige attractie.
20 sept 2015
Met onze familie een heerlijk weekend gehad op jullie boerderij. Tafeltennis was de grote hit! Leuke activiteiten gedaan. Kaarsen maken, boottocht
24-27 juli 2015
Mooie grote boerderij voor zo’n grote groep. De tafeltennistafel, skelters en volleybalveld was prima vermaakt. Tip voor de volgende huurder. Erve Brooks in Gelselaar, voor jong en oud. De Bakker Bart is ook op zondag open, super! Bedankt en wie weet tot een volgende keer!
]
]
]
]
[/pb_row]
]
]
[/pb_row]
]
]
]
]
]
[/pb_row]
]
]
]
]
]
[/pb_row]
]
]
[/pb_row]
]
]
Ga naar boven