Vakantieboerderij Erve de Bals 13 personen - 5 slaapkamers

Groepsaccommodatie Erve de Bals in Eibergen - Achterhoek is geschikt voor 10 - 13 personen en voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers.

De eetkeuken

U komt de groepsaccommodatie binnen via de voordeur of via de speeldeel. Vanuit de hal kunt u naar de ruime eetkeuken waar u met z'n allen kunt eten. De eetkeuken is onder andere voorzien van 2 koelkastem vriezer, 4-pits keramische kookplaat, kleine oven, solo magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en Senseo koffiezetapparaat.

De woonkamer

Vanuit de eetkeuken komt u in de ruime woonkamer met 3 banken, verschillende stoelen, zithoekje met stoeltjes voor de kleintjes en een TV.

Voor de kleintjes zijn er 2 kinderbedjes, 2 kinderstoelen, 1 kinderbox en een babybadje aanwezig. In alle vertrekken van de groepsaccommodatie is centrale verwarming.

De 2 badkamers

Boven is een grote badkamer voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet. Beneden vindt u een extra douche en losse toilet.

De 5 slaapkamers

Vanuit de keuken kunt u naar de "opkamer". De andere 4 slaapkamers zijn op de boven verdieping gelegen. Alle slaapkamers zijn zeer ruim opgezet en voorzien van degelijke bedden van 90x200 cm m.u.v. het 2-persoons bed (80x200cm)

Beneden:
Slaapkamer 1: Opkamer met twee 1-persoonsbedden
Boven:
Slaapkamer 2: Twee 1-persoonsbedden
Slaapkamer 3: Eén 2-persoonsbed (80x200cm)
Slaapkamer 4: Drie 1-persoonsbedden
Slaapkamer 5: Twee 1-persoonsbedden + 1 stapelbed

Terras, tuin en het erf

De vakantieboerderij is gelegen op een erf (1.3 ha) waar u en de kinderen alle ruimte hebben om zelf activiteiten te organiseren. Er is een zeer ruime tuin voorzien van terras en tuinmeubelen. Tevens is er een volleybalnet voor volleybal of badminton. De Schotse Hooglanders lopen in een U-vorm rondom de boerderij. Het gehele perceel is omgeven door een groenstrook met beplanting waardoor het groen overal aanwezig is.

Voor de kinderen....

Voor de kinderen hebben we een eigen kinderparadijs: de Speeldeel met 2 skelters, fietsjes, driewielers en nog veel meer speelgoed. De speeldeel zit aan de groepsaccommodatie vast. Rondom de boerderij is zeer veel ruimte waar de kinderen kunnen spelen, fietsen en skelteren. De speeldeel is het ideale middel om als ouder zelf tot rust te komen. U heeft er geen kind meer aan.

Voor de volwassenen....

De speeldeel geeft u ook de mogelijkheid om eveneens bij regenachtig weer activiteiten in een overdekte ruimte te organiseren. Er staat een nieuwe professionele tafeltennistafel, dartboard en sjoelbak. Wie wil kan hier tot in de late uurtjes heerlijk overdekt en uit de wind een fanatiek tafeltennistoenooi organiseren. Voor tafeltennis zijn batjes en ballen aanwezig. Voor het dartboard dient u zelf pijltjes mee te nemen.

Gastbeoordeling Award 2022 Bij Roozen - de Speld

Onze groepsaccommodatie beschikt dus over:

  • Ruime woonkamer en eetkeuken waar u met z'n allen kunt eten
  • Totaal 5 slaapkamers; 1 slaapkamer beneden en 4 slaapkamers boven
  • 13 bedden
  • Eventueel 2 kinderbedjes, 2 kinderstoeltjes, 1 kinderbox en 1 babybadje
  • 2 badkamers met in totaal 2 douches, 1 bad en 2 toiletten
  • Eetkeuken met keramische kookplaat, kleine oven, waterkoker, koffiezetapparaat en een Senseo koffiezetapparaat, 2 koelkasten, diepvries en een vaatwasser
  • TV en gratis WiFi
  • Overdekte speeldeel met 3 skelters, fietsjes, driewielers, professionele tafeltennistafel, dartbord en nog veeeeel meer speelgoed
  • Groot erf waar alle ruimte is om veilig te spelen en rondfietsen.

Ga naar boven